Hvorfor? Registrer side Knapper Hjelp! Logg inn Om firmaet Annonsere?

 


Hvorfor?

I dagens internettjungel er det sannelig ikke lett å finne fram til gode websider. WebTopp Norge er laget først og fremst for å trekke disse sidene frem i lyset slik at internettsurfere lettere skal få tilgang til dem. Dersom du har en webside som du gjerne vil formidle uten å måtte bruke tusenvis av kroner på annonsering kan vi anbefale at du melder siden din inn i WebTopp Norge. Tjenesten er helt gratis og du vil ikke få noen som helst form for irriterende nyhetsbrev etter innmeldingen.

I disse dager er det vanlig for firmaer å ha eget nettsted for å imøtekomme kundene sine. I tillegg til et proffesionelt nettsted er det viktig at sidene også blir presentert proffesionelt. Derfor har vi i WebTopp Norge laget en egen kategori kalt Til tjeneste for disse sidene. 

 - Hvorfor bør jeg melde inn siden min?
Ved å melde inn siden din i en av våre lister bli din side lettere tilgjengelig for flere tusen internettsurfere.

 - Jeg har ingen side å melde inn. Hva får jeg da ut av denne tjenesten?
Det er du som kalles forbrukeren av denne tjenesten. Du kan surfe rundt på medlemssidene og gi en side en stemme hvis du vil. Vi kan garantere at du alltid vil finne en innterresang side som vil føre deg videre inn i "surfejungelen".